Ca'n Geroni

Artikel i Bo Bedre, klik her!

 • Orkesterplads på kanten af Middelhavet med 180 graders havudsigt.
 • Skønne solnedgange
 • Privat adgang til klippeområdet under huset.
 • Privat badestige til disposition på eget ansvar i juni, juli og august (ikke i andre perioder pga stormrisiko)
 • Uforstyrret af turister, men sjov i nærheden
 • Fremragende muligheder for svømning, snorkling og dykning
 • Tennisbaner og dykkercenter i nærheden
 • 20 minutters gang til Cala Mondragó, en af Mallorcas bedste strande
 • 10 km til Val d'Or, en glimrende golfbane
 • 5 rum - 9 personer - check plantegningen
 • Bemærk ændrede perioder omkring påske aht påskeferie, måske også omkring jul
 • Wifi i huset (efter forespørgsel)
 • Rimelig leje, check under menupunktet "Bookings"

Hvor?

Ca’n Geroni ligger i et område, der hedder Colonia del Silencio, Stilhedskolonien. Huset ligger 2 km fra Porto Petro, 65 km fra Palma og 55 km fra lufthavnen.

Adressen er:

Ca'n Geroni
Avinguda Jorn Utzon 27
07691 Porto Petro
Mallorca

En af Mallorcas bedste strande, Cala Mondragó, ligger 20 minutters gang fra Ca’n Geroni eller 5 minutter i bil. Cala d’Or, hvor der er gode indkøbsmuligheder og lidt natteliv, er omkring 6 km fra huset.

Nærmeste markedsby er Santanyi, hvor der er marked hver onsdag og lørdag. I Alquería Blanca, 5 km fra huset, er der et mindre marked hver tirsdag. I Felanitx er der marked om søndagen.

I Porto Petro, Cala d’Or, Alquería Blanca, Calonge, Cala Figuera og Santanyi er der masser af udmærkede restauranter. Vil man have diskoteker og natteliv, skal man tage til Cala d’Or.

 

Detaljeret kort

 

Ca'n Geroni indendørs

Om vinteren bruger man stuen en del. Man kan sidde i timevis og bare kigge ud over havet. Eller nyde en kop kaffe eller en drink foran pejsen.

Fra køkkenet, der er en del af stuen, har man udsigt over havet og de forbipasserende både. Det hænder endda, at man ser delfiner.

Opholdsstuen set fra køkkenet

 

Bortset fra det store soveværelse med adgang fra stuen er soveværelserne enkle og funktionelle. Der er ud over det store soveværelse 3 mindre værelser med 2 senge i hver og et enkelt med kun en seng. Værelserne deler badeværelser to og to. Der er direkte adgang til terrassen fra alle soveværelser.


Et af de mindre soveværelser

 

Udendørs

Hovedattraktionen er naturligvis havet. En trappe leder ned til klippeterrænet og havet 18 meter under huset. I juni, juli og august - kun disse måneder, da der er for stor risiko for storme og højebølger i de øvrige måneder - er der en badestige til badning fra klipperne til rådighed, som dog skal tages op efter brug.

På klipperne neden for huset kan man nyde vandets brusen, slikke sol eller tage sig en drink i den blå time. Klipperne er offentlige - zona marítima - og folk har lov til at passere, også til at bruge vores trappe. De lokale fiskere skal altid have lov til at være der. 5 minutters kørsel fra Ca'n Geroni ligger en af Mallorcas strande - Cala Mondragó, Dragebugten - som er et sikkert badested for mindre børn.

Leje

Huset er til rådighed for lejere hele året. Det lejes som regel ud på ugebasis fra fredag til fredag. Check-in-tid er fredag klokken 15.00, check-ud-tid fredag klokken 9.00.

Den anførte pris dækker leje for to personer, el, gas, vand, linned (undtagen strandhåndklæder), vask og rengøring. Der betales 57-60 euro per person ud over de to første. Der er en enkelt sammenklappelig børneseng til rådighed, og op til 2 børn under 2 år kan medbringes gratis. Har man to med, må man selv medbringe den anden barneseng og linned.

Lejen afhænger således af antal personer og årstid.

1/3 af den totale leje betales ved bestilling. Den resterende leje betales senest fire uger før ankomstdato.

Reservationen kan ændres gratis indtil 6 måneder før ankomst. Reservationen er bindende fra 6 måneder før ankomst, men kan ændres gratis indtil 3 måneder før ankomst, hvis dette ikke afstedkommer indirekte omkostninger. Direkte eller indirekte omkostninger vil blive dækket af forudbetalingen på 1/3 af den fulde leje.

Kontakt

 cg@hasselbalch.com
mobil: +45 26 25 41 76 (Vi taler dansk, engelsk, spansk og fransk).