Ca'n Geroni ligger på kanten af klippen, omgivet af pinjeskov og maki. Området lige bag huset er fredet, og der er fundet ti forskellige slags orkidéer på stedet. 20 minutters gang fra huset ligger naturparken Cala Mondragó, hvor også en af Mallorcas bedste strande ligger, turkisfarvet med sin sandbund og ligner et postkort.

I bevoksningen finder man også rosmarin og vild asparges.

Under huset er der et stort klippeterræn at boltre sig på med en naturlig grotte, hvor man kan sidde ved et lille muret bord og skrive dagbog, digte eller filmmanuskripter, eller hvad man nu holder af at skrive, med direkte udsigt over Middelhavets blå.

Søfennikel, stranddild, også kaldet salturt, som er svær at finde i Norden, vokser i store mængder rundt omkring på klipperne. Planten indeholder værdifulde aktiverende stoffer, der sikrer en følelse af velvære, glæde og afspænding og har foryngende effekt.

Halvvejs nede ad trappen er der et lag i klipperne, hvor man kan se forstenede hjertemuslinger. Men kigger man godt efter på terrassens gulv, vil man også finde forsteninger der.

Hærfugle, Eleonorafalke, måger, skarver, ænder og alverdens småfugle ser man som lægmand. En ornitolog vil sikkert kunne gøre andre opdagelser.